Jalasjärven kirjakirppis ja hernerokkapäivä

ke 4.3. kello 10.00 - ke 4.3. kello 18.00
Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa Jalasjärven kirjakirpparille sekä nauttimaan herkullista hernerokkaa, kahvia ja pullaa yhteisvastuukeräyksen hyväksi vanhemmuuden tukemiseen!

Jalasjärven seurakuntatalon eteisaulassa kirjakirppis ja ruokasalissa myynnissä herkullista hernerokkaa 5 eurolla myös kotiin vietäväksi ( Huom! ota oma kattila tai rasia mukaan!) sekä kahvia eurolla ja pullaa eurolla.
Tule tekemään kirjalöytöjä! Kirja kuin kirja eurolla. Tuotot yhteisvastuukeräykselle vanhemmuuden tukemiseen!

Tuo kirjojasi vaihtoon. Kirjalahjoituksia otetaan vastaan jo ti 3.3. klo 12-17. Erityisen haluttuja ovat hyväkuntoiset lastenkirjat, dekkarit, romaanit, kokkikirjat, hartauskirjat sekä toimivat dvd:t ja cd-levyt. Ei Kirjavalioita eikä tietosanakirjoja.

Vt. diakoniatyöntekijä 4/2020 saakka
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhus-, omaishoitaja- ja päihdetyö. Erityislapsi- ja kehitysvammatyö sekä työttömien toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Luopajärvi, Hakkola, Jalasjärven kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa. Kirkonkylän Olopäivä ja Alavallin päiväpiiri.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.