Koivisto-Levin diakoniapiiri kutsuu Tuiskulan diakoniapiirin

Jyrän seurakuntakoti

Tervetuloa Koivisto-Levin ja Tuiskulan diakoniapiirien yhteiseen iltaan Jyrän seurakuntakodille!

Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Vs. diakoniatyöntekijä 12/2020 saakka
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Elisa Hautalan sijainen. Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueena:

Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan mielenterveystyö, erityislapsi- ja kehitysvammatyö ja romanityö.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:

Koivisto-Levi, Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö ja Säntti-Laulaja. Kurikan keskustasta Reinikan ja Kangas-Kaistilan alueet.