Varhaisnuorten kevätretki PowerParkkiin

la 16.5. kello 08.00 - la 16.5. kello 20.00
Alahärmän kirkko ja PowerPark

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää yksin, kaverin tai huoltajan kanssa.

Tervetuloa mukaan kevätretkelle. Retki on suunnattu 7-14-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Mukaan lähtee 2 työntekijää seurakunnalta,  mutta osallistujien on pärjättävä PowerParkin alueella itsenäisesti. Huoltaja saa halutessaan lähteä mukaan. Retkelle ilmoittaudutaan seurakunnan nettisivujen kautta, jotka aukeavat hieman myöhemmin. Reissu on maksettava maksulinkin kautta ennen retkelle lähtöä. Retkestä lähetetään huoltan sähköpostiin tarkempi tiedote ja osallistujakortti, joka on oltava mukana linja-autoon tultaessa.

Linja-auto kyyditys lähtee Kurikan srk-keskuksen edestä. Suuntaamme ensin Alahärmän kirkkoon kirkkohetkeen. Kirkossa ollaan n. 30-40min. Tämän jälkeen syömme ulkona seurakuntatalon läheisyydessä lounaan, jonka on järjestänyt Markki-partio. Lounaan jälkeen siirrymme ryhmänä linja-auton luo (kävelymatka on n.500m), joka kuljettaa meidät loppupäiväksi PowerParkin alueelle.

Mukaan tulee varata lämmintä vaatetta riittävästi, sekä myös rahaa välipalaa ja ruoailua varten Powerparkissa. Hinnat: Alle 130cm 30€, Yli 130cm 40€, Aikuinen Rannekkeella 45€, Aikuinen ilman ranneketta 20€. Hinta sisältää matkat, rannekkeen ja 1 lounaan.

Tapahtumaa järjestää Nuori kirkko, Alahärmän kappeliseurakunta, Markki-Partio, Lapua hiippakunta. Tapahtumaan on osallistunut viime vuosina n. 1400 osallistujaa. Retki on hyvin suunniteltu ja toteutettu ja siitä saatu palaute on ollut hyvää.

Mikäli jumalanpalveluspassisi on täynnä, pääset mukaan ilmaiseksi. Vielä ehdit osallstua kirkossa oleviin tilaisuuksiin ja saada niistä tarroja passiisi.

Kurikan seurakunta

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö. Partion yhteyshenkilö Kurikan alueseurakunnassa.