1.-2.lk leiri tytöille ja pojille

ke 10.6. kello 12.00 - to 11.6. kello 12.00
Saukkorannan leirikeskus

Tervetuloa liikkumisen, rastiradan, askartelun, hartauselämän ja yhdessäolon äärelle.

Leirit ovat tarkoitettu jo koulussa olleille 1.-2.lk tytöille ja pojille. Leirillä vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Leirillä Leikitään pihalla ja sisällä, selvitetään rastirata, askarrellaan ja rauhoitutaan hartauselämän äärelle. Leirillä on mukana työntekijä ja koulutettuja isosia. Lastenleireillä ei valitettavasti uida. Leirikirje lähetetään laskutussähköpostiosoitteeseen ennen leirin alkua. Leirin hinta on 15€

Pääset ilmoittautumaan leirille tämän sivun kautta, tai etusivulta kohdasta ilmoittautuminen. Linkki ilmoittautumiseen avataan hieman myöhemmin. Leiriesite jaetaan koulujen kautta koteihin. Esitettä voi kysellä myös opettajanhuoneesta.

Ps. Saukkorannassa leiriläisten nallet/pehmolelut tykkäävät myös leireillä mukana.

Kurikan seurakunta

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö. Partion yhteyshenkilö Kurikan alueseurakunnassa.