Äiti-tyttöleiri

la 13.6. kello 10.00 - su 14.6. kello 12.00
Saukkorannan leirikeskus

Leirielämää kesäisessä Saukkorannassa

Tämä leiri on tarkoitettu äideille ja tytöille 7-14v. Osallistuvat tytöt ovat olleet jo alakoulussa viime keväänä. Leirillä majoitutaan, askarrellaan, ulkoillaan, hiljennytään hartauteen ja vietetään yhteistä aikaa tytöjen kesken. Leirikeskuksen emännät valmistavat herkullisen ruoan ja ohjelmasta vastaa työntekijä ja koulutetut isoset.

Leirikirje lähetetään laskutussähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumaan pääset myöhemmin tästä, tai etusivulta kohdasta ilmoittautuminen. h. äidit 20€, tytöt 15€.

Helmikuussa on järjestetty vanhempi-lapsileiriä Saukkorannassa. Ensimmäinen leiri järjestettiin helmikuussa 2019. Helmikuussa 2020 osallistujia leirille oli niin vähän, ettemme päässeet leireilemään.

Kurikan seurakunta

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö. Partion yhteyshenkilö Kurikan alueseurakunnassa.