Ilta lohdutukselle

Kurikan kirkko

Tervetuloa Kurikan kirkkoon kaipauksen ja lohdutuksen hetkeen!

Olet sydämellisesti tervetullut Kurikan kirkkoon Ilta Lohdutkselle -hetkeen. Tule muistelemaan läheistäsi, ystävääsi tai ystäväsi tueksi. Illassa on paljon musiikkia, runoja, ja mahdollisuus sytyttää kynttilä hänen muistolleen, jota kaipaat. Ohjelman jälkeen on tilaisuus myös ajatusten jakamiselle ja keskustelulle seurakunnan työntekijöiden ja illaan tulleiden kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu koko seurakunnan alueella asuville.
To 27.8. klo 18 Kurikan srk-keskuksessa alkaa kuuden kokoontumisen vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmään on ilmoittautuminen puh. 0503498466 / P. Sariola .

Johtava diakoniatyöntekijä
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Diakoniatyön suunnittelu ja kehittäminen koko seurakunnan alueella sekä Kurikan alueseurakunnan ja Jurvan kappeliseurakunnan Ruokapankki.

Aluevastuu ja diakoniapiiri:
Kurikan keskustan ja Jyrän alue. Kirkonkylän diakoniapiiri ja Jyrän päiväpiiri.

Vs. kappalainen
Virastotalo, Kurikantie 21