Luopajärven diakoniapiiri

Loukajanvuoren kota

Tervetuloa Luopajärven diakoniapiiriin!

Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha).

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhus-, omaishoitaja- ja päihdetyö. Erityislapsi- ja kehitysvammatyö sekä työttömien toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Luopajärvi, Jalasjärven kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa. Kirkonkylän Olopäivä ja Alavallin päiväpiiri.