Luovan diakoniapiiri Mari ja Juha Pakkasella

Mari ja Juha Pakkasella, Korpiluhdankuja 14

Tervetuloa Luovan diakoniapiiriin!

Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan. Työntekijänä tästä piiristä vastaa L.Ranta-Opas.

Vs. diakoniatyöntekijä 12/2020 saakka
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Elisa Hautalan sijainen. Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.