Isä-Poikasähly

pe 4.9. kello 18.00 - pe 4.9. kello 19.30
Vaaleahiuksinen poika pelaa salibandyä. Taustalla valmentaja ja yleisö.
Kurikan seurakuntakeskus

Isien ja poikien yhteinen peli salibandyn äärellä.

Kerhoon ilmoittaudutaan eurakunnan nettisivujen ilmoittautumisessa tai alla olevan linkin kautta. Kerho on maksuton. Mukaan voi tulla kesken kauden. Pelaajat tarvitsevat mukaan omat vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja juomapullon. Sählymailoja saa lainalle. Kerhosta saa pyydettäessä suojalaseja lainalle, omat ovat suositeltavia ottaa mukaan, jos ne kotoa löytyy. Kulku kerhoon on seurakuntakeskuksen takaa, sinisitä ovista. Ovi on ajastuksella auki 15min, sen jälkeen sisälle pääsee ovikelloa soittamalla, kunhan kerhonohjaaja ehtii avaamaan oven.

Toivomme kuitenkin, että pesette kädet heti tilaan tullessanne alakerran vessoissa. Kerhoon tullaan vain terveenä. Kerhoa ohjaa aikuinen kerhonohjaaja. Kerhossa on oma whatsapp-ryhmä, jota kerhonohjaaja ylläpitää. Ilmoita itsesi siihen.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15