Sählykerho 1.-6.lkn pojille

ti 29.9. kello 17.00 - ti 29.9. kello 18.00
Sininen piirretty sählypallo
Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa mukaan pelailemaan sählyn kiehtovaan harrastukseen. Kerhossa pelataan poikien porukalla ja pidetään erilaisia pieniä sählyn teknisiä harjoituksia. Välillä hengähdetään hartauden äärellä.

Kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen seurakunnan nettisivujen ilmoittautumisessa tai alla olevan linkin kautta. Kerho on maksuton. Mukaan voi tulla kesken kauden. Kerholainen tarvitsee mukaan omat vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja juomapullon. Sählymailoja saa lainalle. Kerhosta saa pyydettäessä suojalaseja lainalle, omat ovat suositeltavia ottaa mukaan, jos ne kotoa löytyy. Kulku kerhoon on seurakuntakeskuksen takaa, sinisitä ovista. Ovi on ajastuksella auki 15min, sen jälkeen sisälle pääsee ovikelloa soittamalla, kunhan kerhonohjaaja ehtii oven avaamaan. Vanhempi voi halutessaan tulla saattamaan lapsen kerhoon. Toivomme kuitenkin, että pesette kätenne heti tilaan tullessa alakerran vessoissa. Kerhoon tullaan vain terveenä. Kerhoa ohjaavat koulutetut nuoret kerhonohjaajat.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15