Joulumarkkinat

ke 25.11. kello 17.00 - ke 25.11. kello 20.00
Kuvassa joulumarkkinapöytä.
Jurvan seurakuntatalo

Tervetuloa Jurvan joulumarkkinoille Jurvan seurakuntatalolle!

Tule myyjäksi Diakonian Joulumarkkinoille ke 25.11. klo 17-19 Jurvan seurakuntatalolle.

Myyntipöydän hinta 30 € yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille. Tuotto käytetään diakonian avustuskasseissa jaettavan ruoan ostamiseen.

Lisätietoja Anne Valtonen 23.11. mennessä 0407171104

Tule ostamaan suolaisia ja makeita joululeivonnaisia (myös gluteenittomia), laatikoita ja mehuja sekä villasukkia ja muita käden taidon tuotteita. Tietysti tarjolla on myös arpoja.
Tarjolla on riisipuuroa ja soppaa sekä paikalla syötäväksi, että kotiin ostettavaksi. Samoin voit ostaa kahvit makean leivonnaisen kera.

Jurvan kappeliseurakunta

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhustyö ja Olopäivät. Koko seurakunnan isovanhempi-lapsenlapsityö. Lähetyssihteerin tehtävät kappeliseurakunnassa.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Kesti, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki ja Jurvan Kirkonkylä sekä Jurvasta Tainuskylän alue.