Joulumarkkinat

Kuvassa joulumarkkinapöytä
Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa Jalasjärven joulumarkkinoille!

Perinteiset joulumarkkinat joulun tunnelmalla. Tule ostamaan suolaisia ja makeita joululeivonnaisia, joululaatikoita (maksa, lanttu, porkkana, peruna), käden taidon tuotteita. Tietysti tarjolla on myös arpoja.

Tunnelmaa luomassa ovat kuorojen Joululaulujukebox. Yhden laulun hinta 2 €. Markkinoilla esittäytyvät Lucia-ehdokkaat, joita voi myös äänestää. Tarjolla on riisipuuroa ja soppaa sekä paikalla syötäväksi, että kotiin ostettavaksi. Samoin voit ostaa kahvit makean leivonnaisen kera.

Jokainen myyntipöytää pitävä yksityinen henkilö, diakoniapiiri, ryhmä tai yleishyödyllinen yhteisö, joka lähtee mukaan maksaa 30 € pöytämaksun diakoniatyölle. Nämä varat käytetään avustuskasseissa jaettavan ruoan ostamiseen.

Lisätietoja 23.11. mennessä Virpi Skytte 044 456 9016

Jalasjärven kappeliseurakunta

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.