Kirkonkylän diakoniapiirin kylätoimikunta (Kurikka)

Kurikan seurakuntakeskus

Kurikan kirkonkylän kylätoimikunta kokoontuu päättämään talven toiminnasta. Avin koronarajoituksen takia kokoontuminen ei ole vuosikokous eikä diakoniapiiri.

Tervetuloa rajoitusten väljennyttyä Kurikan Kirkonkylän diakoniapiiriin ja myös vuosikokoukseen, joiden ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Diakoniapiirissä keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä. Seuraavassa kokoontumisessa suunnittelemme myös tulevan vuoden tapahtumia.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20. Nyt korona-aikana usein Jyrän srk-kodilla tai muissa srk:n tiloissa.