Ahonkylän diakoniapiiri ja vuosikokous

Seija Prusti ja Rauno Ala-Ahon koti: Ahonkyläntie 445

Ahonkylän diakoniapiiri ja vuosikokous

Tervetuloa Ahonkylän diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen Seija Prustin ja Rauno Ala-Ahon kotiin (Ahonkyläntie 445). Tilaisuudessa ei ole tarjoilua, poikkeusoloista johtuen. Pidämme hartauden, tarkastelemme diakoniapiirin viimevuoden toimintaa ja suunnittelemme tulevaa. Diakoniapiiri on avoin kokoontuminen, johon jokainen diakoniasta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen / talkootoimintaan.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.