Kurikankylän diakoniapiiri ja vuosikokous

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa Kurikankylän diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen!

Tervetuloa Kurikankylän diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen. Koronatilanteesta johtuen emme kahvittele ja käytämme maskeja, max 10 hö.

Aloitamme hartaudella. Tässä kokoontumisessa tarkastelemme diakoniapiirin viime vuoden toimintaa ja suunnittelemme tulevaa.

Diakoniapiiri on avoin kokoontuminen, johon jokainen diakoniasta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen/ talkootoimintaan. Tästä piiristä vastaa diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Opas.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.