Lusa-Syväojan diakoniapiiri ja vuosikokous

Terttu Rajalalla, Myllykyläntie 552

Tervetuloa Lusa-Syväojan diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen!

Tervetuloa Lusa-Syväojan diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen. Koronatilanteesta johtuen ei tarjoilua ja käytämme maskia koko piirin ajan.

Aloitamme hartaudella. Tässä kokoontumisessa tarkastelemme diakoniapiirin viime vuoden toimintaa ja suunnittelemme tulevaa.

Diakoniapiiri on avoin kokoontuminen, johon jokainen diakoniasta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen/ talkootoimintaan. Tässä piirissä mukana diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Opas.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.