Kannonkylän diakoniapiiri ja vuosikokous

Moisiolla, Alasenojantie 77

Tervetuloa Kannonkylän diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen!

Koronatilanteesta johtuen ei kahvitarjoilua. Suosittelemme myös vahvasti maskinkäyttöä.

Aloitamme hartaudella. Tässä kokoontumisessa tarkastelemme diakoniapiirin viime vuoden toimintaa ja suunnittelemme tulevaa.

Diakoniapiiri on avoin kokoontuminen, johon jokainen diakoniasta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen/ talkootoimintaan. Tästä piiristä vastaa diakoniatyöntekijä Riikka Ylipeltola.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhus-, omaishoitaja- ja päihdetyö. Erityislapsi- ja kehitysvammatyö sekä työttömien toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Luopajärvi, Jalasjärven kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa. Kirkonkylän Olopäivä ja Alavallin päiväpiiri.