Sururyhmä itsemurhan kautta läheisensä menettäneille

ke 10.3. kello 18.00
Sururyhmä itsemurhan kautta läheisensä menettäneille Seinäjoen alueseurakunta järjestää sururyhmän itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmässä käydään läpi kuoleman ja läheisen menettämisen surua yhdessä toisten, vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ryhmää ohjaavat pastori Olavi Hepomäki ja diakoni Seija Saari. Ryhmään voi osallistua koko Etelä-Pohjanmaan alueelta. Ryhmä kokoontuu kevään 2021 aikana kuusi kertaa, joka toinen keskiviikko 10. maaliskuuta alkaen kello 18 Kirkonkrannin kokoushuone 1:ssä, osoitteessa Ala-Kuljun katu 1 (käynti takapihalta D-ovesta). Ilmoittautuminen keskiviikkoon 24. helmikuuta mennessä kirkkoherranviraston numeroon 044 751 0196. Lisätietoja antaa diakoni Seija Saari, seija.saari@evl.fi tai p. 050 570 6273.
Seinäjoen seurakunta, Kirkonkrannin kokoushuone 1 (takapihan D-ovi)

Seinäjoen alueseurakunta järjestää sururyhmän itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmässä käydään läpi kuoleman ja läheisen menettämisen surua yhdessä toisten, vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Ilmoittautuminen!!

Ryhmää ohjaavat pastori Olavi Hepomäki ja diakoni Seija Saari. Ryhmään voi osallistua koko Etelä-Pohjanmaan alueelta. Ryhmä kokoontuu kevään 2021 aikana kuusi kertaa, joka toinen keskiviikko 10. maaliskuuta alkaen kello 18 Kirkonkrannin kokoushuone 1:ssä, osoitteessa Ala-Kuljun katu 1 (käynti takapihalta D-ovesta). Ilmoittautuminen keskiviikkoon 24. helmikuuta mennessä kirkkoherranviraston numeroon 044 751 0196. Lisätietoja antaa diakoni Seija Saari, seija.saari@evl.fi tai p. 050 570 6273.

Seinäjoen seurakunta