Pyhiinvaellusmessu

su 4.4. kello 18.00 - 19.00
Iso, puusta rakennettu risti vanhan talvihaudan keltaisen puuoven edustalla.
Kurikan hautausmaa, Kurikan kirkko

Pyhiinvaellusmessu on jumalanpalvelus, joka pidetään pääasiassa ulkona Kurikan kirkon ympäristössä. Messu päättyy ehtoollisenviettoon kirkossa. Tervetuloa mukaan!

Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen pyhiinvaellukselle lähdetään pienissä ryhmissä, joita opas kuljettaa pysähdyspaikalta seuraavalle johdattaen samalla jumalanpalveluksessa eteenpäin. Matkan varrella kuljetaan vajaan kilometrin verran hautausmaan poluilla ja jokirannassa. Mahdollista on myös kulkea lyhyt, esteetön reitti pelkästään kellotapulin, talvihaudan ja kirkon välillä. Kirkossa musisoivat Terhi Latvala ja Suvi Tamminen.

Messun lähtöpiste on kellotapulin juurella. Paikalle voi tulla omassa aikataulussaan klo 18 ja 19 välillä. Ryhmät lähtevät oppaan johdolla liikkeelle noin kymmenen minuutin välein. Messun lopussa palataan kellotapulin luo.

Jokirantaan mennessä maasto on mäkistä ja kulkuväylät voivat olla liukkaita. Matkan varrella on myös portaat. Varaudu siis säänmukaisella vaatetuksella ja hyvillä kengillä!

Aluekappalainen
Virastotalo, Kurikantie 21