Erityislasten perheiden ilta

Saukkorannan leirikeskus

Tervetuloa erityislasten perheiden iltaan Saukkorantaan!

Erityislasten perheiden iltaa vietetään Saukkorannan leirikeskuksessa klo 17-19.30. Paikalla diakoniatyöntekijät Hanna Silvola ja Riikka Ylipeltola, kehitysvammapappi Tuire Wuorijärvi sekä lastenohjaajia.
Vietetään yhdessä mukavaa iltaanuotion äärellä ruokaillen, jutellen ja hetkeksi iltahartauteen hiljentyen, illan lopuksi vielä iltapalaa. Lapsille on omaa ohjelmaa lastenohjaajien järjestämänä.
Ilmoittautumisia ja ruokavalioita pyydetään 19.4. mennessä diakoniatoimistoon 064510140.

Lämpimästi tervetuloa!

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueena:

Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan mielenterveystyö, erityislapsi- ja kehitysvammatyö ja romanityö.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:

Koivisto-Levi, Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö ja Säntti-Laulaja. Kurikan keskustasta Reinikan ja Kangas-Kaistilan alueet.