Viitalan diakoniapiiri

Ritva Koskelalla, Viitalantie 364

Tervetuloa Viitalan diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa hiljennymme hetkeksi hartauteen. Lisäksi pohdimme oman elämän ja toisesta välittämisen kysymyksiä sekä laulamme muutaman virren. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), sekä piirin lopussa meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €).

Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen/ talkootoimintaan. Tässä piirissä on mukana diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Opas.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.