Kirkonkylän diakoniapiiri (Kurikka)

Jyrän seurakuntakoti

Tervetuloa Kirkonkylän diakoniapiiriin Pajupolku 2

Tervetuloa hetkeksi Raamatun sanan äärelle ja toisten ihmisten joukkoon! Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.
Aloitamme kahvilla, vapaaehtoinen kahviraha ja arparaha diakoniatyön hyväksi.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä.
Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20, nyt korona-aikana usein Jyrän srk-kodilla tai muissa srk:n tiloissa.