Kurikan kirkonkylän diakoniapiiri Saukkorannassa

Riihikappeli, Saukkoranta

Kirkonkylän diakoniapiiri Saukkorannan laavulla ja Riihikirkossa.
Jos sää sallii, nautitaan kahvit, makkarat ehkä lätytkin laavulla ja hiljennytään hartauteen Riihikirkossa.
Tervetuloa jokainen, joka on joskus halunnut istua nuotiolla tai kokea rauhallisen hetken metsän keskellä kirkossa.

Tervetuloa hetkeksi Raamatun sanan äärelle ja toisten ihmisten joukkoon! Keskustelemme, laulamme ja pohdimme yhdessä oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.
Aloitamme yhteisellä kahvihetkellä ja meillä on arpajaiset. Iloitsemme siitä, että voimme kokoontua yhteen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä.
Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20.