Lusa-Syväojan diakoniapiiri

Pirjo Syväojalla, Syväojantie 156

Tervetuloa Lusa-Syväojan diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa hiljennymme hetkeksi hartauteen. Piirissä keskustelemme usein elämästä ja sen eri vaiheista, ajankohtaisista asioista liittyen diakoniaan tai diakoniatyön vapaaehtoisuuteen jne. Piirissä myös laulamme muutaman virren. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), sekä piirin lopussa meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €).

Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen/ talkootoimintaan. Tässä piirissä on mukana diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Opas.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.