Miedon diakoniapiiri

Vuokko Lustila, Mietaankuja 125

Tervetuloa Miedon diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme sekä elämään että diakoniatyön vapaaehtoisuuteen kuuluvia asioita. Hartaus ja virsien laulaminen on olennainen osa diakoniapiirin kokoontumista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu sekä useimmiten arpajaiset, joilla kerätään varoja diakoniatyölle.

Diakoniakylätoimikuntien jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä kohtaamalla alueensa asukkaita esimerkiksi onnittelukäynneillä, surukodeissa ja naapuriapuna. He keräävät varoja oman kylänsä ja seurakunnan diakoniatyöhön. Kylätoimikunnat järjestävät diakoniapiirejä, osallistuvat talkooapuun ja erilaisten diakoniatapahtumien toteuttamiseen.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueena:

Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan mielenterveystyö, erityislapsi- ja kehitysvammatyö ja romanityö.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:

Koivisto-Levi, Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö ja Säntti-Laulaja. Kurikan keskustasta Reinikan ja Kangas-Kaistilan alueet.