Ahonkylän diakoniapiiri

Raili Kaitaluoma, Emerikintie 3 D 28

Tervetuloa Ahonkylän diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa hiljennymme hetkeksi hartauteen. Piirissä pohdimme oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä sekä keskustelemme diakonian ajankohtaisista asioista. Piirissä myös laulamme muutaman virren. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), sekä piirin lopussa meillä on arpajaiset.

Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen / talkootoimintaan. Tässä piirissä on mukana diakoniatyöntekijä Riikka Ylipeltola.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhus-, omaishoitaja- ja päihdetyö. Erityislapsi- ja kehitysvammatyö sekä työttömien toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Luopajärvi, Jalasjärven kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa. Kirkonkylän Olopäivä ja Alavallin päiväpiiri.