Joulumarkkinat

ke 24.11. klo 16.00 – 18.00
Jouluinen pöytä, jossa arpajaisvoittoja

Jurvan seurakuntatalo

Tervetuloa Joulumarkkinoille Jurvan seurakuntalolle!

Tunnelma edellä jouluun!

Jurvan kappeliseurakunnan diakoniatyö järjestää jo perinteeksi muodostuneet joulumarkkinat keskiviikkona 24.11.2021. Markkinoilla on tarjolla jouluntunnelmaa ja jurvalaisia tuotteita.

Korona-aikana kysellään, kokoonnutaanko vai jäädäänkö vain kotiin. Seurakuntatalon laajoissa tiloissa on helppo huomioida korona-ajan turvaetäisyydet. Myyntipöydät on aseteltu väljästi eri saleihin.

Riisipuuroa ja soppaa voi syödä paikan päällä, mutta sitä voi ostaa omaan astiaan myös kotiin vietäväksi. Markkinat ovat myös hyvä mahdollisuus pysähtyä joulukahveille.
Myyntipöydissä on tarjolla perinteisiä joululeivonnaisia (myös gluteenittomia) ja - laatikoita ja muiden makeiden- ja suolaisten herkkujen lisäksi myös kotona leivottua leipää ja limppuja. Pöydistä löytyy myös erilaisia kädentaidon tuotteita. Tietysti tarjolla on myös pika-arpoja.

TULE MYYJÄKSI JOULUMARKKINOILLE:
Jokainen myyntipöytää pitävä diakoniapiiri, ryhmä tai yleishyödyllinen yhteisö, joka lähtee mukaan maksaa 30€ paikkamaksun diakoniatyölle. Nämä varat käytetään avustuskasseissa jaettavan ruoan ostamiseen.

Lisätietoja Anne Valtonen 22.11. mennessä 040 7171104

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille