Joulumarkkinat

to 25.11. kello 16.00 - 18.00
Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa joulumarkkinoille Jalasjärven seurakuntatalolle!

Perinteiset ja tunnelmalliset joulumarkkinat. Tule ostamaan suolaisia ja makeita joululeivonnaisia, joululaatikoita (maksa, lanttu, porkkana, peruna) ja kädentaidon tuotteita. Tarjolla myös arpoja.

Tunnelmaa luomassa ovat kuorojen Joululaulujukebox. Yhden laulun hinta 2 €. Markkinoilla esittäytyvät Lucia-ehdokkaat, joita voi myös äänestää. Tarjolla on riisipuuroa ja soppaa sekä paikalla syötäväksi että kotiin ostettavaksi. Lisäksi voit ostaa kahvit makean leivonnaisen kera.

Jokainen myyntipöytää pitävä yksityinen henkilö, diakoniapiiri, ryhmä tai yleishyödyllinen yhteisö, joka lähtee mukaan, maksaa 30 € pöytämaksun diakoniatyölle. Nämä varat käytetään avustuskasseissa jaettavan ruoan ostamiseen.

Lisätietoja: Virpi Skytte, puh. 044 456 9016.

Jalasjärven kappeliseurakunta