Omaishoitajien vertaistapaaminen

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa omaishoitajien vertaistapaamiseen!

Omaishoitajien vertaistapaaminen yhteistyössä SPR:n, Lakeuden Omaishoitajien, Kurikan kaupungin, JIK:n ja Kurikan seurakunnan kanssa.
Kahvikupposen äärellä mahdollisuus keskustella toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Tämän päivän tapaamisessa vietämme jouluhartauden ja syömme joulupuuron. Mukana diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Opas ja Lakeuden Omaishoitajat ry.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueet:
Alueseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Alueseurakunnan vanhustyö, Olopäivät, omaishoitajatyö ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi ja Viitala. Kurikan keskustasta Nummen alue.

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhus-, omaishoitaja- ja päihdetyö. Erityislapsi- ja kehitysvammatyö sekä työttömien toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Luopajärvi, Jalasjärven kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa. Kirkonkylän Olopäivä ja Alavallin päiväpiiri.