YV-kevättapahtuma

Kevättapahtumassa nuotion äärellä

Saukkorannan leirikeskus

Tervetuloa kaikenikäisten kevättapahtumaan Yhteisvastuun hyväksi!

Saukkorannan pihamaalla järjestetään kaikenikäisten kevättapahtuma. Ulkona on myynnissä makkara- ja muurinpohjalättyjä, kahvia ja mehua, simaa ja munkkeja. Onneaan voi kokeilla arpajaispöydässä (2€), jossa joka toinen arpa voittaa. Tunnelmallinen riihikirkko on avoinna koko tapahtuman ajan. Siellä voit myös kokeilla kirkonkellojen soittoa aidoilla Sompin kelloilla. Tenavakuoro esiintyy klo 17.30 Riihikirkossa.

Tapahtumaan lapset voivat ottaa mukaansa oman pehmolelun, mikäli nallella on tarvetta Nalletohtorin vastaanotolle. Ulkoalueilla on lapsille myös hämiskeinu, hiekkaleikkialue ja minigolfrata. Pomppulinnaan pääset pomppimaan 2 eurolla. Tapahtuman sponsorina toimii Paljupihaan. Kevättapahtuman tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, joka tänä vuonna kohdistuu koronaepidemiasta kärsineiden lasten ja nuorten auttamiseen.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Kurikan alue

Verkostoyhteistyö koko seurakunnan vanhustyössä

Vastaava lastenohjaaja
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Kurikan alue

Koko seurakunnan kehitysvamma- ja romanityö.