Kirkkovaellus

Kirkkovaelluksella keväällä 2021

Saukkorannan leirikeskus

Tule mukaan helatorstain kirkkovaellukselle kävellen tai maastopyörällä!

Kirkkovaellukselle lähdetään Kurikan seurakuntakeskuksen pihalta linja-autolla klo 11, vaellus Myllykylästä Marmorintien päästä Saukkorannan kautta kirkkoon. Mukaan omat eväät ja juomapullo. Matkalla pidetään evästaukoja ja lyhyitä hartaushetkiä. Saukkorannassa on keittoruokailu ja hartaus Riihikappelissa. Vaellus päätetään klo 18 vaellusmessuun Kurikan kirkossa. Vaellus noin 11 km.

Mahdollista on lähteä myös leppoisalle maastopyörälenkille metsäpoluille klo 14. Kokoonnutaan seurakuntakeskuksen pihalla ja suunnataan ensin Nuijapolun suuntaan ja Käräjävuorelle. Saukkorannassa keittoruokailu ja hartaus Riihikappelissa. Lopuksi ajetaan Jyllinkosken kautta Ketunlenkille ja kirkkoon. Vauhti ja matkan pituus määritetään porukan mukaan, oletettavasti 15-25 km. Vaellus päätetään klo 18 vaellusmessuun Kurikan kirkossa. Lenkkiä vetävät Mikko Huhtala ja Suvi Tamminen.