Salon diakoniapiiri

Terttu Keski-Saari, Salonkyläntie 180

Tervetuloa Salon diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa hiljennymme hetkeksi hartauteen. Piirissä keskustelemme usein elämästä ja sen eri vaiheista, ajankohtaisista asioista liittyen diakoniaan tai diakoniatyön vapaaehtoisuuteen jne. Piirissä myös laulamme muutaman virren. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), sekä piirin lopussa meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €).

Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä voit halutessasi osallistua erilaisten tapahtumien järjestämiseen/ talkootoimintaan. Tässä piirissä on mukana diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Opas.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka