Salon diakoniapiiri kutsuu Luovan diakoniapiirin Loukajanvuorelle

Loukajanvuori, em. Asta ja Arja

Tervetuloa Salon ja Luovan yhteiseen diakoniapiirikokoontumiseen Loukajanvuorelle.

Tervetuloa Salon diakoniapiiriin!

Salon diakoniapiiri kutsuu Luovan diakoniapiirin retkelle Loukajanvuorelle. Tarjolla makkaraa ja kahvia. Istutaan ilta nuotion äärellä, pukeudu siis sään mukaan.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa hiljennymme hetkeksi hartauteen. Piirissä keskustelemme usein elämästä ja sen eri vaiheista, ajankohtaisista asioista liittyen diakoniaan tai diakoniatyön vapaaehtoisuuteen jne. Piirissä myös laulamme muutaman virren. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), sekä piirin lopussa meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €).

Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. oman kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset sekä voit halutessasi osallistua erilaisten tapahtumien järjestämiseen/ talkootoimintaan. Tässä piirissä on mukana diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Opas.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka