Sururyhmä

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa mukaan sururyhmään!

Sururyhmä on vertaistukiryhmä kaikille heille, jotka ovat menettäneet läheisensä parin viime vuoden aikana. Ryhmän luottamukselliset keskustelut lähtevät läheisen menetyksestä, surusta ja eteenpäin pääsemisestä. Keskusteluissa on tila kaikenlaisille tunteille ja kokemuksille. Jokainen kokoontuminen päättyy hartauteen.
Ryhmä kokoontuu yhteensä 6-7 kertaa ja se on tarkoitettu koko seurakunnan alueella asuville. Ryhmän koko on 3-10 henkilöä. Ryhmän muodostavat ensimmäisellä kerralla mukaan tulevat henkilöt.
Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme klo 17.30-19.30. Silloin myös päätämme, onko iltakokoontuminen hyvä, vai toivooko ryhmä kokoontumista johonkin muuhun kellonaikaan. Kokoonnumme torstaisin viikon tai kahden viikon välein. Toivomme ennakkoilmoittautumista 26.7.-17.8. diakoniatyöntekijä Leena Ranta-Oppaalle puh. 050-4323471. Toisena vetäjänä on pastori Kari Pentikäinen.
Kokoonnumme Kurikan seurakuntakeskuksen Kokoushuoneessa (Kurikantie 21) ja 19.8.2021 alkava ryhmä alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30. Käynti pääovesta.

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta