Joulumarkkinat

Jouluinen kranssi

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa joulumarkkinoille seurakuntakeskukseen!

Tunnelma ja kotitekoisten herkkujen maku suuntaavat ajatuksia jouluun

Kurikan seurakunnan joulumarkkinoiden helmiä ovat tunnelma ja kotitekoisten herkkujen tarjoaminen ostajille. Perinteisillä joulumarkkinoilla tunnelmaa lisää kirkkokuoron, virsiryhmän ja Roihun joululaulujukebox sekä tänä vuonna myös lasten Tenavakuoro. Oman toivejoululaulun kuulee kahdella eurolla.

Neljännet joulumarkkinat järjestetään torstaina 24.11.2022. Kuorot laulavat ison salin perällä ja kahviossa on tilaa istua joululaulujen ja -tuoksujen tunnelmaan. Riisipuuroa ja soppaa voi syödä paikan päällä, mutta niitä riittää myös ostajan astiassa kotiin vietäväksi. Markkinat ovat myös paikka pysähtyä joulukahveille.

Myyntipöydissä on tarjolla perinteisiä joululeivonnaisia (myös gluteenittomia) ja - laatikoita (ainakin maksa, lanttu, porkkana, peruna). Muiden makeiden ja suolaisten herkkujen lisäksi myös kotona leivottua leipää ja karjalanpiirakoita. Pöydistä löytyy myös havukransseja, villasukkia ja muita kädentaidon tuotteita. Tietysti tarjolla on myös pika-arpoja.
Jokainen myyntipöytää pitävä diakoniapiiri, ryhmä tai yleishyödyllinen yhteisö, joka lähtee mukaan, maksaa 30 % myyntituotosta diakoniatyölle. Joulumarkkinoiden tuotto kokonaisuudessaan käytetään diakoniatyön ruoka-apuun. Hyvä laitetaan siis kiertämään. Kun joulumarkkinoilla kävijä ostaa arvan, käsitöitä tai maksalaatikkoa, hän samalla kartuttaa diakoniatyön asiakkaan joulukassia, joka myös sisältää maksalaatikkoa ja muuta jouluruokaa.

Myyntipöydän voi varata diakoniatoimistosta, p. 040 688 1507.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Johtava diakoniatyöntekijä
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Kurikan kirkonkylän diakonia