Eläkeläisten joulujuhla

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa Eläkeläisten joulujuhlaan!

Eläkeläisten joulujuhla Kurikan seurakuntakeskuksessa. Joulupuuro ja kiisseli tarjolla alkaen klo 12.30, jonka jälkeen ohjelmallinen osuus noin klo 13.00-14.30. Ohjelmassa jouluvieraana Olavi Kandolin. Duona Maru Järvenpää ja Tiina Kurhela sekä Musiikkiopiston viulustit Selma Mikkonen, Odette Mikkonen sekä Aleksandra Podlesna. Perinteisen jouluevankeliumin- ja laulujen lisäksi muuta jouluista ohjelmaa. Mukana diakoniatyöntekijät P. Sariola, Ranta-Opas, Silvola, pappi A. Niemelä sekä kanttori L. Erkinheimo.

Arpajaiskohde Kurikan seurakunnan diakoniatyön ruokapankki, joka toimii vähäväraisten kurikkalaisten konkreettiseksi auttamiseksi eli ruoka-avun antamisena. Ruuan hinnannousu on kuormittanut monien ihmisten arkea ja taloutta entisestään. Arpajaistuotolla tuet ruokapankin toimintaa (arvat 2 €/kpl). Tuo voitto halutessasi mukanasi tapahtumaan.

Klo 14.30 nautimme Jouluiset torttu- ja piparikahvit. Tule nauttimaan jouluntunnelmasta!

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka