Iltamusiikki

ti 20.6. klo 19.00
Jalasjärven kirkko, vaaleansininen taivas ja tiedot konsertista

Jalasjärven kirkko

Tapio Tolppanen, piano
Albert Lenkiewicz, huilu

Jalasjärven kirkossa kuullaan tänä kesänä klassista iltamusiikkia kahdessa konsertissa, tiistaina 20.6. klo 19, ja keskiviikkona 26.7. klo 19. Ensimmäisessä konsertissa esiintyvät Tapio Tolppanen (piano) sekä Albert Lenkiewicz (huilu). Toisessa konsertissa Albert Lenkiewiczin kanssa soittaa urkuri Maarja Korts.

Tapio kertoo ideoimastaan konsertista: "Tarkoitus on kutsua ihmiset hiljentymään ja mietiskelemään hetkeksi kesäillan tunnelmassa." Konsertin ohjelmassa vuorottelevat pianolla esitetyt Johann Sebastian Bachin sooloteokset, sekä Albertin valitsemat erilaisiin laulunlajeihin, kuten aariaan ja madrigaaliin pohjautuvat yhteisteokset. Konsertti kestää noin 45 minuuttia, ja sinne on vapaa pääsy.

Tapio Tolppanen on toiminut piano-opettajan ja säestäjän virassa Jalasjärven musiikkiopistossa vuodesta 2010. Hän on tehnyt klassisen pianonsoiton ammattiopinnot Jyväskylässä Oleg Manturin johdolla, ja opiskellut myös pop/jazz-musiikkia, kamarimusiikkia ja lied-pianonsoittoa.

Jalasjärvellä syntynyt ja varttunut Albert Lenkiewicz (s. 1988) valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2018, pääaineenaan sävellys. Myös huilunsoitosta hän suoritti maisteritason A-tutkinnon. Sävellys- ja soittotoimintansa ohella Lenkiewicz on johtanut orkestereita, sekä opettanut musiikinteoreettisia aineita, sävellystä ja sovittamista.
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Jalasjärven kappeliseurakunta

Ota yhteyttä

Kanttori
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi