Joulumarkkinat

to 23.11. klo 16.00

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa hyvän tunnelman joulumarkkinoille!

Joulumarkkinoista alkaa joulun odotus

Monen kurikkalaisen joulunodotus alkaa seurakunnan joulumarkkinoilta, jotka järjestetään jo kuudetta kertaa Kurikan seurakuntakeskuksessa, torstaina 23.11.2023. Myyntipöydistä voi hankkia erilaisia joulun ajan leipomuksia (myös gluteenittomia), joululaatikoita, käsitöitä ja havukransseja, joilla helpotat omia jouluvalmisteluitasi. Jouluherkut ovat myyjien itse valmistamia, joten ne maistuvat hyvin kotoisilta. Tietysti tarjolla on myös pika-arpoja.

Seurakunnan kuorojen Joululaulujukebox luo tapahtumaan joululauluillaan lämpöisen tunnelman. Oman joululaulutoiveen voi pyytää kahdella eurolla. Tenavakuoron pienet laulajat tuovat omassa esiintymisessään joulun odotukseen lapsen riemua.

Joulumarkkinoilla saa luvan kanssa viipyä. Riisipuuroa ja soppaa voi syödä paikan päällä, mutta niitä riittää myös kotiin vietäväksi ostajan omissa astioissa. Tässä tilaisuudessa voi pysähtyä joulukahveillekin. Tapahtumassa voi kohdata tuttuja ja tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Joulumarkkinoiden leppoisa ilmapiiri siivittäköön sinua rentoon joulun valmisteluun ja odotukseen.

Myyjiltä saadut pöytävuokramaksut käytetään kokonaisuudessaan diakoniatyön ruoka-apuun. Hyvä laitetaan siis kiertämään, olet sitten myyjä tai tulet ostajaksi.

TULE MYYJÄKSI MARKKINOILLE:

Jokainen myyntipöytää pitävä diakoniapiiri, ryhmä tai yleishyödyllinen yhteisö, joka lähtee mukaan, maksaa 30 % myyntituotosta diakoniatyölle. Joulumarkkinoiden tuotto kokonaisuudessaan käytetään diakoniatyön ruoka-apuun. Hyvä laitetaan siis kiertämään. Kun joulumarkkinoilla kävijä ostaa arvan, käsitöitä tai leivonnaisia, hän samalla kartuttaa diakoniatyön asiakkaan joulukassia, joka sisältää monenlaista tarpeellista ruokaa.

Myyntipöydän voi varata diakoniatoimistosta, p. 040 688 1507.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kurikan alueseurakunta

Ota yhteyttä

Johtava diakoniatyöntekijä
Kurikan alueseurakunta
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Kurikan kirkonkylän diakonia