Juonen diakoniapiiri

Heli ja Heikki Leppälä, Niinistöntie 110

Tervetuloa Juonen diakoniapiiriin joulupuurolle!

Tässä diakoniapiirissä vietämme jouluista iltaa joulupuuron merkeissä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme sekä elämään että diakoniatyön vapaaehtoisuuteen kuuluvia asioita. Hartaus ja virsien laulaminen on olennainen osa diakoniapiirin kokoontumista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu sekä useimmiten arpajaiset, joilla kerätään varoja diakoniatyölle.

Kokoonnumme kodeissa illalla. Mukana on diakoniatyöntekijä silloin, kun kaksi tai useampi diakoniapiiri kokoontuu yhdessä.

Diakoniakylätoimikuntien jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä kohtaamalla alueensa asukkaita esimerkiksi onnittelukäynneillä, surukodeissa ja naapuriapuna. He keräävät varoja oman kylänsä ja seurakunnan diakoniatyöhön. Kylätoimikunnat järjestävät diakoniapiirejä, osallistuvat talkooapuun ja erilaisten diakoniatapahtumien toteuttamiseen.