Kurikan Olopäivä

Kurikan seurakuntakeskus

Kurikan Olopäivä

Tervetuloa Kurikan Olopäivään
Vieraana Lapua 1976 elokuvan tuottaja tai ohjaaja ja elokuvassa mukana ollut Heikki Sariola. Tule viihtymään ja virkistymään kiinnostavan aiheen äärellä, nauttimaan valmiin ruokapöydän antimista ja päiväkahvi hetkestä seurustellen tuttujen ja tehden tuttavuutta uusien ihmisten kanssa.

Päivä alkaa ruokailulla klo 12. Ruokailu maksaa 10€/ henkilö (joko käteis- tai korttimaksu.) Ruokailuun sisältyy jälkiruoka ja kahvit. (pelkkä kahvi on 3€.) Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen 12.1. mennessä numeroon 040 688 1507 soittaen tai tekstiviestillä allergiat ilmoittaen.
Ruokailun jälkeen siirrymme klo 13 isoon saliin, jossa lyhyt hartaus sekä ohjelmallinen osuus. Ohjelman jälkeen juomme yhdessä päiväkahvit noin klo. 14.30. Olopäivässä on mukana diakoniatyöntekijä Virpi Skytte.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Lähetyssihteerin tehtävät.