Jalasjärven Olopäivä

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa Jalasjärven Olopäivään!

Vieraana Lapua 1976 elokuvan tuottaja Mikko Jokipii sekä elokuvassa mukana ollut Heikki Sariola. Tule viihtymään ja virkistymään kiinnostavan aiheen äärellä, nauttimaan valmiin ruokapöydän antimista ja päiväkahvihetkestä seurustellen tuttujen ja tehden tuttavuutta uusien ihmisten kanssa.

Päivä alkaa ruokailulla klo 12. Ruokailu maksaa 10 € / hlö ( käteis- tai korttimaksu ). Ruokailuun sisältyy jälkiruoka ja kahvit ( pelkkä kahvi 3 € ). Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen 19.1. mennessä numeroon 040 688 1505 soittaen tai tekstiviestillä allergiat ilmoittaen.
Ruokailun jälkeen siirrymme klo 13 saliin, jossa lyhyt hartaus sekä ohjelmallinen osuus. Ohjelman jälkeen juomme yhdessä päiväkahvit noin klo 14.30. Olopäivässä on mukana diakoniatyöntekijä Riikka Ylipeltola.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Jalasjärven alue

Koko seurakunnan Yhteisvastuukeräys