Kirkonkylän laskiaismyyjäiset

ti 13.2. klo 10.30 – 13.00
Laskiaismyyjäiset

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa hakemaan Laskiaisen tunnelmaa ja makuja Kurikan seurakuntakeskukseen!

Laskiaistiistaina klo 10.30-13 on tarjolla pitkään haudutettua hernekeittoa, runsaskermaisia, isoja laskiaispullia ja perinteistä kropsua. Kropsu paistetaan ja pullat täytetään tiistaiaamulla. Voit ruokailla paikanpäällä hintaan 10 €, koululaiset ja opiskelijat 5 € ja juoda pulla- ja kropsukahvit päälle, samaan hintaan. Ja santsata saa! Hernekeitto maksaa kotiin ostettuna 7 € / litra (oma astia tai valmis pakkaus), pullat ja isot kropsut 2 €/kpl. Pelkän pulla- ja kropsukahvin hinta on 4 €.
Kurikan kirkonkylän diakoniaväki järjestää nämä jo 1960-luvulta lähtien perinteeksi muodostuneet rokkamyyjäiset Kurikan alueseurakunnan ruoka-avun hyväksi. Syömällä hyvin autat samalla kasaamaan ruokakassia jollekin tarvitsevalle.
Maksu käteisellä tai kortilla.
Tervetuloa nauttimaan laskiaistunnelmasta!