Koivisto-Levin diakoniapiiri kutsuu Oppaan diakoniapiirin

Helena ja Paavo Haantio, Hirveläntie 287

Tervetuloa Koivisto-Levin ja Oppaan diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme sekä elämään että diakoniatyön vapaaehtoisuuteen kuuluvia asioita. Hartaus ja virsien laulaminen on olennainen osa diakoniapiirin kokoontumista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu sekä arpajaiset, joilla kerätään varoja diakoniatyölle.

Koivisto-Levin diakoniapiiri kokoontuu kodeissa tai seurakunnan tiloissa, päivällä tai illalla.
Tähän diakoniapiiriin Koivisto-Levin diakoniapiiri kutsuu Oppaan diakoniapiirin. Mukana on diakoniatyöntekijä Hanna Silvola

Diakoniakylätoimikuntien jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä kohtaamalla alueensa asukkaita esimerkiksi onnittelukäynneillä, surukodeissa ja naapuriapuna. He keräävät varoja oman kylänsä ja seurakunnan diakoniatyöhön. Kylätoimikunnat järjestävät diakoniapiirejä, osallistuvat talkooapuun ja erilaisten diakoniatapahtumien toteuttamiseen.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Koko seurakunnan kehitysvammatyö