Olopäivä

Kurikan srk-keskus

Tervetuloa Olopäivään!

Tervetuloa Ohjelmalliseen iltapäivään eli Olopäivään Kurikan seurakuntakeskukseen.

Olopäivä on tarkoitettu kaikenikäisille hyvästä ruoasta ja ohjelmasta nauttiville.

Päivä alkaa ruokailulla klo 12. Ruokailu maksaa 10€/ henkilö (joko käteis- tai korttimaksu.) Ruokailuun sisältyy jälkiruoka ja kahvit. (Pelkkä kahvi ilman ruokailua on 3€.) Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen 14.3. mennessä diakoniatoimistoon, p. 040 688 1507 soittaen tai tekstiviestillä allergiat ilmoittaen.

Ruokailun jälkeen siirrymme klo 13 isoon saliin, jossa lyhyt hartaus sekä ohjelmallinen osuus. Vieraana Kurikan Kärrykartanosta Tiina Kankaanpää, joka kertoo mm. Kurikan uuden kerrostalon rakentamisesta ja muista asumiseen liittyvistä asioista. Ohjelman jälkeen juomme yhdessä päiväkahvit noin klo. 14.30. Tässä olopäivässä on mukana diakoniatyöntekijä Hanna Silvola.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Koko seurakunnan kehitysvammatyö