Leirit ja retket

Järjestämme monipuolista leiritoimintaa kaikenikäisille kahdessa omassa leirikeskuksessamme sekä myös ulkopuolisissa kohteissa.

Kurikan seurakunnan leirikeskuksissa Saukkorannanssa ja Kesärannassa järjestetään monipuolista toimintaa ympäri vuoden; leirejä, leiripäiviä ja tapahtumia.

Järjestämiämme leirejä

Isovanhempi-lapsenlapsileiri

Saukkorannassa ja Kesärannassa järjestetään vuosittain leirejä isovanhemmille ja 3-13-vuotiaille lapsenlapsille. Leiri on kestää yhden yön yli ja se on tarkoitettu koko Kurikan seurakunnan jäsenille kaikilta alueilta. Näillä leireillä joko isovanhemman tai lapsen tulee olla Kurikan seurakunnan jäsen.

Äiti-tyttöleiri

Äiti-tyttöleiri järjestetään kesällä Saukkorannassa. Se on tarkoitettu äideille ja tytöille. Leirillä leikitään, lauletaan, istutaan nuotiolla ja pidetään hauskaa yhdessä. Siellä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja vapaaehtoisia isosia auttamassa. Leiri maksaa tytöiltä 15€/ yö ja äideiltä 20 €/ yö.

Isä-poikavaellus

Vaellamme ja kalastamme viikon kesä-heinäkuussa Lapissa vuosittain. Alaikäräja vaellukselle on 7v., yläikärajaa ei ole pojille eikä isille. Kohde vaihtuu vuosittain, ilmoittautuminen maaliskuussa.

Tyttöleirit

Tyttöleirit on tarkoitettu 7-13-vuotiaille tytöille. Leireillä ulkoillaan, pelaillaan, lauletaan, askarrellaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Tyttöleireillä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja vapaaehtoisia isosia auttamassa. Leiri maksaa 15 €/ yö. Leiriin kuuluu ruokailut, erilaista ohjelmaa ja hartaus.

Poikaleirit

Poikaleirit on tarkoitettu 7-13-vuotiaille pojille. Leireillä ulkoillaan, pelaillaan, lauletaan, askarrellaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Poikaleireillä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja vapaaehtoisia isosia auttamassa. Leiri maksaa 15€/yö. Leiriin kuuluu ruokailut, erilaista ohjelmaa ja hartaus.

Megajatkis

Rippikoulun käyneille ja leirien isosille järjestetään syksyllä Megajatkis, jossa voi muistella omaa ripariaan ja ilmoittautua mukaan isostoimintaan. Megajatkikselle tulee postitse vielä erillinen kutsu.

Muita leirejä ja retkiä