Varhaisnuorten leirit Kesärannassa syksyllä 2021

Syyslomaleirit kouluikäisille viikolla 42!

Actionjaction 7-10 vuotiaille 18.-19.10.2021

Houlimouli 11-14 vuotiaille 20.-21.10.2021

Leirillä yövytään yksi yö ja hinta on 15€. Jos leiriläinen haluaa päästä yöksi kotiin, se on mahdollista, muistathan sopia asiasta leirin ohjaajien kanssa. Leirillä pidetään hauskaa ohjaajien ja isosten johdolla, tutustutaan raamatun kertomuksiin, leikitään ja touhutaan yhdessä. Syysloman leirit pidetään Kesärannassa (mustalammintie 730, 61720 Koskue). Leirit alkavat klo 10.00 ja päättyvät seuraavana päivänä klo 14.00. Ohjaajina toimivat Janna Renko (050 432 3473) ja Sari Vähä-Aho (044 456 9018).

Lisätietoja saat meiltä soittamalla, viestillä tai sähköpostilla! Tervetuloa leirille!

Tästä pääset ilmoittautumaan leirille (linkki aukeaa 4.10. klo 18.00):

https://www.mvs.fi/srk/kurikka/url/1Z07Ycs55aLinkki avautuu uudessa välilehdessä

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Järjestämme monipuolista leiritoimintaa kaikenikäisille kahdessa omassa leirikeskuksessamme sekä myös ulkopuolisissa kohteissa.

Kurikan seurakunnan leirikeskuksissa Saukkorannanssa ja Kesärannassa järjestetään monipuolista toimintaa ympäri vuoden; leirejä, leiripäiviä ja tapahtumia.

Järjestämiämme leirejä

Isovanhempi-lapsenlapsileiri

Saukkorannassa ja Kesärannassa järjestetään vuosittain leirejä isovanhemmille ja 3-13-vuotiaille lapsenlapsille. Leiri on kestää yhden yön yli ja se on tarkoitettu koko Kurikan seurakunnan jäsenille kaikilta alueilta. Näillä leireillä joko isovanhemman tai lapsen tulee olla Kurikan seurakunnan jäsen.

Äiti-tyttöleiri

Äiti-tyttöleiri järjestetään kesällä Saukkorannassa. Se on tarkoitettu äideille ja tytöille. Leirillä leikitään, lauletaan, istutaan nuotiolla ja pidetään hauskaa yhdessä. Siellä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja vapaaehtoisia isosia auttamassa. Leiri maksaa tytöiltä 15 €/yö ja äideiltä 20 €/yö.

Isä-poikavaellus

Vaellamme ja kalastamme viikon (yleensä) kesäkuussa Lapissa vuosittain. Alaikäräja vaellukselle on 7v., yläikärajaa ei ole pojille eikä isille. Kohde vaihtuu vuosittain. ( Kuva: Pekka Kivelä)

Kouluikäisten leirit

Kouluikäisten leirit ovat tarkoitettu 7-14-vuotiaille kouluikäisille. Leireillä ulkoillaan, pelaillaan, lauletaan, askarrellaan, vietetään hartauksia, seikkaillaan Raamatun äärellä ja pidetään hauskaa yhdessä. leireillä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja koulutettuja isosia ohjaamassa leiriläisiä. Leiri maksaa 15 €/yö.

Muita leirejä ja retkiä