Partio

Kurikan seurakunnan alueella toimii kolme partiolippukuntaa; Kurikan Korvenkävijät, Jurvan Saloveikot ja Lakeuden vartijat (Jalasjärvi).

Kurikan Korvenkävijät järjestävät partiotoimintaa kaikenikäisille. Lippukunnassa on ryhmiä sudenpennuille, seikkailijoille sekä tarpojille ja lisäksi perhepartio kokoontuu kerran kuukaudessa retkeillen. Partio on monipuolinen harrastus, jossa liikutaan luonnossa, opetellaan uusia taitoja, rakennetaan ystävyyttä yli rajojen ja koetaan unohtumattomia seikkailuja yhdessä kavereiden kanssa.

Kurikan seurakunta toimii lippukuntien taustayhteisönä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että seurakunta tarjoaa kokoontumistilat ja avustaa vuosittain taloudellisesti. Kurikan Korvenkävijöiden kolona toimii Toivola, Kurikantie 15, 61300 Kurikka.

Lisätietoja partiotoiminnasta löydät lippukuntien netti- tai Facebook-sivuilta sekä Instagramista.