Poikien kerhot

Alakouluikäisten poikien kerhot pyörivät enimmäkseen liikunnan ja sählyn maailmassa. Useimmat ryhmistä on suunnattu erityisesti 1.3. ja 4.-6. luokkalaisille ja niitä vetää osaavat ja seurakunnan kouluttamat vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Jokaiseen kerhoon sisältyy ohjelmansa lisäksi hartaus, jossa käsitellään Raamatun kertomuksia. Mukaan voi tulla milloin vain eikä se maksa mitään. Tule liikkumaan ja samalla tutustumaan uusiin ystäviin, Jumalaan ja Jeesukseen.

Kurikassa toimii useita sählykerhoja sekä poikien liikuntakerho. Jalasjärvellä varhaisnuorille on tarjolla viikonloppuleirejä. Jurvassa järjestetään tytöille ja pojille yhteisiä kerhoja. Seuraa tapahtumakalenteria.

Sammakot pelailee jalkapalloa, golfia ja tennistä.

Sählykerhot

Sählykerhoissa pelataan salibandya kerholaisista muodostettavissa joukkueissa. Kerhonohjaajat jakavat joukkueet ja ohjaavat peliä. Pelissä pidetään tauko, jonka aikana pidetään hartaus. Kerhoon tarvitset mukaan sisäpelikengät ja juomapullon. Halutessaan oman sählymailan voi ottaa mukaan. Srkn mailoja saa lainata kerhossa. Kerhot ovat maksuttomia.

Jalkapallokerho

Jalkapalloa pelataan kerholaisista muodostettavissa joukkueissa. Kerhonohjaajat jakaavat joukueet ja ohjaavat peliä. Kerhossa on hartaus. Jerhoon tarvitset mukaan sisäpelikengät ja juomapullon. Jalkapallot löytyvät seurakuntakeskuksesta. Kerhot ovat maksuttomia. Seurakuntakeskuksessa, tytöille ja pojille.

Isä-Poikasähly

Isä-Poikasählyssä pelaavat nimensä mukaisesti isät ja pojat srk-keskuksen alakerrassa pe. Kerhoa ohjaa aikuinen kerhonohjaaja. Poika voi tulla kerhoon ilman isää, mutta isällä on oltava poika mukana. Kerhossa on hartaus. Kerhoon tarvitset mukaan sisäpelikengät ja juomapullon. Halutessaan oman sählymailan voi ottaa mukaan. Srkn mailoja saa lainata kerhossa. Kerho on maksuton. Kerho on suosittu, varaudu siihen että omaa pelivuoroa joutuu välillä hieman odottamaan. Tämä on loistava  harrastus isille ja pojille.

Toivola 56

Toivolan avoimet ovet 5.-6.lk. Tilaan saa tulla ja mennä omien menojen mukaan. Pientä välipalaa on tarjolla. (Voileipävärkit, mehut ja kaakaot, teet ja kahvit. Ei omia eväitä, paitsi allergiatapauksissa voi ottaa mukaan.) Toivolassa on päivän kisa ja hartaus ohjaajien toimesta. Halutessaan voi leipoa. Bingis, biljardi, pleikkari, lauta-ja korttipelit ovat vapaassa käytössä. Toivolassa voi myös tehdä läksyjä. Tervetuloa hengailemaan. Tilaa ohjaavat nuorisotyönohjaaja Malla eli Salla-Maarit Ylinen, sekä nuori. Toivola 56 on avoin tytöille ja pojille.

Mistä näen 1.-6.lkn kerhot?

Etusivulta, seurakunnan tapahtumia kalenterista. Klikkaa kohtaa lapsille ja lapsiperheille. Valitse oikea kk. Huomioithan, että Kurikan alueseurakunnan kerhot alkavat viikolla 37. Koulujen kautta jaetaan kerhoesitteet koululaisille. Esitteitä voi kysellä opettajanhuoneesta, mikäli lapsesi ei ole kerhoesitettä saanut.