Poikien kerhot

Alakouluikäisten poikien kerhot pyörivät enimmäkseen jalkapallon ja sählyn maailmassa. Kerhoa ohjaavat seurakunnan kouluttamat vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Jokaiseen kerhoon sisältyy ohjelman lisäksi hartaus, jossa käsitellään Raamatun kertomuksia. Mukaan voi tulla milloin vain eikä se maksa mitään. Tule liikkumaan ja samalla tutustumaan uusiin ystäviin, Jumalaan ja Jeesukseen.

Kurikassa toimii useita kouluikäisten kerhoja. Jalasjärvellä varhaisnuorille on tarjolla viikonloppuleirejä. Jurvassa järjestetään tytöille ja pojille yhteisiä kerhoja. Seuraa tapahtumakalenteria.

Sammakot pelailee jalkapalloa, golfia ja tennistä.

Kerhot jatkuvat  viikolla 36/2021

Alakoululaisten kerhot Kurikan alueseurakunta syksyllä 2021

MAANANTAISIN

- Klo 17-18 Kankaan koulun liikuntakerho (1-6 luokkien tytöille)

TIISTAISIN

- Klo 16-17.15 Toivolan kokkikerho (1-2 luokkien tytöille) (Täynnä)
- Klo 17.45-19 Toivolan kokkikerho (3-6 luokkien tytöille) (Täynnä)

-Klo 16.30-18.00 Kepparikerho seurakuntakeskuksen alasalissa (1-6 lk tytöille ja pojille)(Täynnä)

TORSTAISIN

- Klo 17-18.15 Toivolan kokkikerho (1-6 luokkien tytöille ja pojille)(Täynnä)

PERJANTAISIN

-Klo 17-18.00 Sählykerho 1-6 lk tytöille ja pojille, seurakuntakeskuksen alasalissa.

- Klo 18-19.30 Seurakuntakeskuksen isä-poika sähly

Kerhoihin on ilmoittautuminen. Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä Janna Renkoon 050 432 3473 tai janna.renko@evl.fi

Sählykerhot

Sählykerhoissa pelataan salibandya kerholaisista muodostettavissa joukkueissa. Kerhonohjaajat jakavat joukkueet ja ohjaavat peliä. Pelissä pidetään tauko, jonka aikana pidetään hartaus. Kerhoon tarvitset mukaan sisäpelikengät ja juomapullon. Halutessaan oman sählymailan voi ottaa mukaan. Seurakunnan mailoja saa lainata kerhossa. Kerhot ovat maksuttomia.

Isä-poikasähly

Isä-poikasählyssä pelaavat nimensä mukaisesti isät ja pojat seurakuntakeskuksen alakerrassa perjantaisin. Kerhoa ohjaa aikuinen kerhonohjaaja. Poika voi tulla kerhoon ilman isää, mutta isällä on oltava poika mukana. Kerhossa on hartaus. Kerhoon tarvitset mukaan sisäpelikengät ja juomapullon. Halutessaan oman sählymailan voi ottaa mukaan. Seurakunnan mailoja saa lainata kerhossa. Kerho on maksuton. Kerho on suosittu. Varaudu siihen, että omaa pelivuoroa joutuu välillä hieman odottamaan. Tämä on loistava harrastus isille ja pojille.

Mistä näen 1.-6.lkn kerhot?

Kerhot löytyvät seurakunnan tapahtumakalenterista. Valitse kohta lapsille ja lapsiperheille. Huomioithan, että Kurikan alueseurakunnan kerhot alkavat viikolla 36.

Koulujen kautta jaetaan kerhoesitteet koululaisille. Esitteitä voi kysellä opettajanhuoneesta, mikäli lapsesi ei ole kerhoesitettä saanut.

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö (7-13 vuotiaat), rippikoulu- ja nuorisotyö.