Tyttöjen kerhot

Tyttökerhot on tarkoitettu 7–13-vuotiaille tytöille. Tulemalla mukaan sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin ja Jumalaan ja Jeesukseen. Kerhoissa pidetään hauskaa yhdessä. Kerhoissa mm. pelaillaan, askarrellaan, liikutaan ja lauletaan. Tyttökerhoa pitävät seurakunnan vapaaehtoiset nuoret kerhonohjaajat.

Kurikassa toimii useampi tyttökerho. Jalasjärvellä varhaisnuorille on tarjolla viikonloppuleirejä. Jurvassa järjestetään tytöille ja pojille yhteisiä kerhoja. Seuraa tapahtumakalenteria.

Tyttökerho (Kurikka)

Tyttökerho on tytöille tarkoitettu kerho, jossa kerholaiset pääsevät itse suunnittelmaan kerhonsisältöä kerhonohjaajan kanssa. Tyttökerhoissa askarrellaan, leivotaan, ulkoillaaan, leikitään ja pelaillaan. Joka kerhokerralle on oma teemansa ja sisältönsä. Tyttökerhossa pääset varmasti tutustumaan myös uusiin ystäviin.

Tyttökerho kestää yleensä tunnin. Ohjelmassa on aina yhteistä tekemistä ja hartaus. Hartauksissa kerrotaan Jumalasta ja Jeesuksesta sekä joka kerhossa on käytössä yhteinen kerhorukous.

Kerhot ovat ilmaisia ja niihin voi tulla mukaan koska vain. Tyttökerhoja pitävät seurakunnan vapaaehtoiset nuoret kerhonohjaajat.

Kokkikerho (Kurikka)

Tyttöjen kokkikerho on tytöille tarkoitettu kerho, jossa opetellaan leipomista ja ruuanlaittoa. Kerhossa on käytössä aina valmiit reseptit joka kerrralle. Kerholaiset saavat vihkon, johon valmiit reseptit on helppo laittaa. Kokkikerhossa tehdään mm. pizzaa, hedelmäsalaattia, pullaa, sämpylöitä, rahkaa, keksejä ja piirakoita.

Kokkikerho kestää noin tunnin. Ohjelmassa on aina kokkausta ja hartaus. Hartauksissa kerrotaan Jumalasta ja Jeesuksesta sekä joka kerhossa on käytössä yhteinen kerhorukous.

Kerhot ovat ilmaisia ja niihin voi tulla mukaan koska vain.

Toivola 56

Toivolan avoimet ovet 5.-6.lk. Tilaan saa tulla ja mennä omien menojen mukaan. Pientä välipalaa on tarjolla. (Voileipävärkit, mehut ja kaakaot, teet ja kahvit. Ei omia eväitä, paitsi allergiatapauksissa voi ottaa mukaan.) Toivolassa on päivän kisa ja hartaus ohjaajien toimesta. Halutessaan voi leipoa. Bingis, biljardi, pleikkari, lauta-ja korttipelit ovat vapaassa käytössä. Toivolassa voi myös tehdä läksyjä. Tervetuloa hengailemaan. Tilaa ohjaavat nuorisotyönohjaaja Malla eli Salla-Maarit Ylinen, sekä nuori. Toivola 56 on avoin tytöille ja pojille.

Mistä näen 1.-6.lkn kerhot?

Etusivulta, seurakunnan tapahtumia kalenterista. Klikkaa kohtaa lapsille ja lapsiperheille. Valitse oikea kk. Huomioithan, että Kurikan alueseurakunnan kerhot alkavat viikolla 37. Koulujen kautta jaetaan kerhoesitteet koululaisille. Esitteitä voi kysellä opettajanhuoneesta, mikäli lapsesi ei ole kerhoesitettä saanut.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15