Tiedote 25.2 2021:

Nuortenillat Kurikan alue-, ja kappeliseurakunnissa jatkuvat maaliskuussa 5.3. 12.3, 19.3  ja 26.3 Zoom-palvelun kautta perjantaisin klo 18-19. Päivät ja kellonajat löydät:  tapahtumat-->nuorille 

Huom! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen kyseisen illan nuorisotyöntekijälle WA-viestillä kokonimi+leiri+sähköpostiosoite mielellään perjantaina klo 12 mennessä.

Mikäli liityt Zoom-tapahtumaan läppärillä/pöytäkoneella, liittyminen selaimen kautta s-postilinkillä, puhelimella/tabletilla liittyminen vaatii appin asentamisen.

Zoom-nuorteniltaa ei voi katsoa myöhemmin tallenteena. Jumalanpalvelusstriimin tavoin huoltaja kuittaa merkin suoritetuksi rippikoulukorttiin. 

 

Nuortenillat

Nuortenillat ovat suunnattu 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuortenilloissa on monipuolista tekemistä. Illan ohjelmasta vastaavat työtekijät tai isoset. Illoissa on myös hyvä hetki kysyä ja kertoa mieleen pulpahtelevia asioita. Nuorteniloissa hengähdetään yhdessä hartaudessa ja hengaillaan porukalla. Rippikoululaisena voit hakea nuortenillasta merkinnän rippikoulukorttiin. Illat ovat maksuttomia.

Nuoria laulamassa kitaransoiton tahtiin.

Toivolassa Kurikassa

Toivolassa pidettäviin nuorteniltoihin pääset n. kaksi-kolme kertaa kuussa perjantaisin klo 18-22. Nuorteniltojen päävastuu on nuorisotyönohjaajalla tai nuorisotyön papilla, mutta vapaaehtoiset nuoret (isoset) voivat olla apuna toiminnan vetämisessä ja suunnittelussa.

Ajantasaisimman tiedon seuraavista nuortenilloista löydät tapahtumakalenterista hakusanalla nuortenilta. Voit seurata meitä myös instagramissa kurikantoivola.

Nuortenillat alkavat ohjatusti sisältäen hartauden, teemaan liittyvää toimintaa ja kahvittelua. Mitä ohjelmassa voi olla? Pelejä, leikkejä, ryhmätehtäviä, yksilötekemistä, yhdessä laulamista, jutustelua ja tutustumista uusiin ystäviin. Ohjelman on tarkoitus olla mukava hetki nuorille. Ohjelman jälkeen Toivolaan voi jäädä hengailemaan ja viettämään aikaa kavereiden kesken. Toivolassa on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä, biljardia, pleikkaria ja pyötäfutista.


Seuriksella Jurvassa

Nuortenillat ovat talvikuukausina n. kerran kuussa  Jurvan seurakuntatalon alakerrassa klo 19-21. Löydät ne käyttämällä hakusanaa: nuortenilta ja/tai Jurvan kappeliseurakunta.

Nuortenillasta vastaa aina seurakunnan työntekijä. Hän on paikalla alusta loppuun asti. Työntekijä on paikalla nuoria varten, mahdollisten yhdessäolon ja tekemisen nuorten toiveet huomioiden ja heidän kanssaan.

Nuortenillat sisältävät hartauden, illan teemaan liittyvää toimintaa ja pientä tarjoilua. Ilta tarjoaa mahdollisuuden siis sekä ohjattuun toimintaan että hengailuun kavereiden kesken. Seuriksella on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä ja biljardia.

Ota yhteyttä

Vs. aluekappalainen
Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12
66300 Jurva
Nuorisotyönohjaaja
Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Kurikan alueseurakunta
Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka
Nuorisotyönohjaaja
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö