Nuortenillat

Nuortenillat ovat suunnattu 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuortenilloissa on monipuolista tekemistä. Illan ohjelmasta vastaavat työtekijät tai isoset. Illoissa on myös hyvä hetki kysyä ja kertoa mieleen pulpahtelevia asioita. Nuorteniloissa hengähdetään yhdessä hartaudessa ja hengaillaan porukalla. Rippikoululaisena voit hakea nuortenillasta merkinnän rippikoulukorttiin. Illat ovat maksuttomia.

Nuortenilta

Toivolassa Kurikassa

Toivolassa pidettäviin nuorteniltoihin pääset n. kaksi-kolme kertaa kuussa perjantaisin klo 18-22. Nuorteniltojen päävastuu on nuorisotyönohjaajalla tai nuorisotyön papilla, mutta vapaaehtoiset nuoret (isoset) voivat olla apuna toiminnan vetämisessä ja suunnittelussa.

Ajantasaisimman tiedon seuraavista nuortenilloista löydät tapahtumakalenterista hakusanalla nuortenilta. Voit seurata meitä myös facebookissa Kurikan Toivola.

Nuortenillat alkavat ohjatusti sisältäen hartauden, teemaan liittyvää toimintaa ja kahvittelua. Mitä ohjelmassa voi olla? Pelejä, leikkejä, ryhmätehtäviä, yksilötekemistä, yhdessä laulamista, jutustelua ja tutustumista uusiin ystäviin. Ohjelman on tarkoitus olla mukava hetki nuorille. Ohjelman jälkeen Toivolaan voi jäädä hengailemaan ja viettämään aikaa kavereiden kesken. Toivolassa on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä, biljardia, pleikkaria ja pyötäfutista.

Seuriksella Jurvassa

Nuortenillat ovat n. kerran kuussa perjantai-iltaisin Jurvan seurakuntatalon alakerrassa klo 19-21. Pitempäänkin ollaan, jos halukkuutta on hengailla vielä päättymisajan jälkeen.

Nuortenillasta vastaa aina seurakunnan työntekijä. Hän on paikalla alusta loppuun asti. Työntekijä on paikalla nuoria varten, mahdollisten yhdessäolon ja tekemisen nuorten toiveet huomioiden ja heidän kanssaan.

Nuortenillat sisältävät hartauden, illan teemaan liittyvää toimintaa ja pientä tarjoilua. Ilta tarjoaa mahdollisuuden siis sekä ohjattuun toimintaan että hengailuun kavereiden kesken. Seuriksella on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä, biljardia ja katsoa elokuvia ja laulaa karaokea.

Vs. kappalainen
Virastotalo, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Rippikoulu- ja nuorisotyöstä vastaava pappi

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Facebook Sari (Sartsa) Vähäaho

Vastuualueena lapset ja nuoret 7-18 v.

Toivola, Kurikantie 15

Poikatyö.