Messu Kurikan kirkossa.jpg

Tule vaikuttamaan ja osallistumaan messun toteuttamiseen!

15.3.2022 11.07

Messuryhmätoiminta alkaa alueseurakunnassa. Koulutusta jo to 17.3.

Haluamme antaa seurakuntalaisille mahdollisuuden toimia ja vaikuttaa jumalanpalveluksissa entistä aktiivisemmin. Messuryhmätoiminnassa kyse on vapaaehtoistoiminnasta eli messussa on messuryhmän vetäjä, joka kokoaa avustajajoukon hoitamaan messun erilaisia tehtäviä. Tällä hetkellä on jo tiedossa muutamia, jotka lähtevät kokoamaan messuryhmiä. Ryhmässä voi olla esimerkiksi viisi tai jopa yli 20 henkilöä. Tehtävissä voi olla tehtävästä riippuen ihmisiä pienistä lapsista ikäihmisiin.

Toimintaa on tarkoitus aloittaa jo tänä keväänä. Messuryhmien tarkoitus olisi toimia aina, kun ei ole esimerkiksi konfirmaatiota tai jonkin ryhmän kirkkopyhää.

Jokaiselle halukkaalle löytyy paikka ja tehtävä seurakunnan yhteisessä jumalanpalveluksessa, ja jokaista tarvitaan. Pientä koulutusta messuryhmien vetäjille on tarjolla torstaina 17.3. Saukkorannassa klo 18 alkaen. Sinne voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista kuulostelemaan, eikä osallistuminen sido mihinkään. Lue lisää tapahtumasta »

Lisätietoja saa Kurikan alueseurakunnan papeilta ja kanttoreilta.

Tule mukaan messuryhmään tai kokoa omasi!